Access Bars

 

Wat houdt Access Bars in?

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte.

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel, terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. In totaal zijn het er 32. Deze punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, controle, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, enz. Een totale behandeling duurt ongeveer 1 uur.

In 2019 kwam deze behandelmethode onverwachts op mijn pad en sindsdien laat het me niet meer los.... Het is zo’n krachtige, mooie, diepdoordringende, helende tool dat ik hem regelmatig inzet in mijn praktijk. En de veranderingen keer op keer mag meemaken. Hoe bijzonder is dat!

Omdat ik uit het onderwijs kom begon mijn ‘leshart’ sneller te kloppen toen ik begreep dat ik ook zélf deze lessen kon gaan geven. De keuze was snel gemaakt, mijn leslicentie snel gehaald. Vanaf september 2022 geef ik dan ook met veel plezier deze Bars Class. Ik vind direct contact belangrijk, en geef dan ook de Classes in kleine groepen.

 

Wat ga je leren tijdens een Access Bars Class

In deze éne dag gaan we de theoretische achtergrond van Access bespreken, het ontstaan, de werking, de clearing statement en de drukpunten. Daarna gaan we aan de slag met de Access Bars en leren de drukpunten door deze op elkaar te oefenen. Ieder ontvangt twee Bars sessies en geeft twee Bars sessies. Tussendoor is er veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. De groep bestaat uit maximaal 6 personen.

 

Wat zit er inbegrepen bij de Access Bars Class?

– Syllabus van Access Consciousness

– Access Bars kaart

– Koffie, thee, water

– Zoete en zoute versnaperingen

– Lunch

– Practitioner certificaat

 

Wat kun je na de Access Bars Class?

Na afronding van deze class ben je Bars Practitioner en mag je behandelingen geven aan je gezin, vrienden, familie en/of cliënten in jouw praktijk. Tevens kan je de krachtige tools die je leert ook meteen inzetten voor het ‘lichter’ maken van je eigen leven. Je kan ook deelnemen aan Swaps, dit zijn uitwisselingsmomenten tussen Bars Practitioners. Zelf geef ik deze ongeveer ééns in de zes weken.

 

Op onderstaande data geef ik weer een Access Bars Class:

- vrijdag 10 november 2023 

- zaterdag 9 december 2023

 

Ben je al met zijn tweeën (of meer) dan kunnen we altijd kijken naar een datum die voor jullie schikt!

 

De class wordt wisselend gegeven in Assendelft/Krommenie en duurt van 9.30 tot 17.30.

De kosten van een Access Bars class zijn €380,- (bij herhaling €190,-).

 

Meld je aan via een berichtje (app/sms) op 06 13301093, of via onderstaand aanmeldformulier.

 

En waarom een Class bij mij?

Hieronder een aantal reviews van cursisten:

* "Door Mathilda haar kennis en warme, betrokken persoonlijkheid, geeft ze de Bars Class op een heel persoonlijke manier.

Zij heeft aandacht voor elk individu die mee doet aan de Bars Class en 'ziet' jou. Voor mij heeft dat veel toegevoegd aan deze superleuke en interessante dag!"

* "Mathilda heeft een perfect inlevingsvermogen, is een geweldig warm mens met een groot gevoel voor humor!"

* "Een rustige, positieve, energie vullende cursus."

* "Kleine groepen met voor iedereen volledige aandacht."

* "Mathilda is een gedreven lerares, en werkt vanuit haar hart. Met haar enthousiasme weet ze je te motiveren vanaf de eerste tot de laatste minuut in haar lessen Bars-class. Na deze lesdag is het gevoel dat alles van het leven me toekomt met "Ease, Joy and Glory", er eentje waarvan je dacht ? Wat is er dan nog meer mogelijk wat ik nooit heb overwogen? Ja, en heel veel zin in nog meer bars te leren."

 

All of life comes to me with ease, joy and glory!