Access Bars

Wil jij ook een ander de kracht van Access Bars laten voelen? Dat kan met deze class!

De class wordt wisselend gegeven in Amsterdam of Assendelft en duurt van 10.00 tot 17.30.


Wat houdt Access Bars in?

Access Bars is een zachte behandelwijze waarmee je het lichaam in staat stelt om oude patronen, gedachten, ideeën en overtuigingen los te laten. Hierdoor ontstaat er rust en ruimte.

Wanneer je een behandeling krijgt, lig je heerlijk ontspannen en volledig gekleed op de behandeltafel, terwijl degene die jou behandelt een aantal punten op je hoofd zachtjes aanraakt. In totaal zijn het er 32. Deze punten zijn verbonden met een aantal levensgebieden die voor ons allemaal belangrijk zijn: geld, controle, vreugde en verdriet, lichaam en seksualiteit, enz. Een totale behandeling duurt ongeveer 1 uur.


Wat ga je leren tijdens een Access Bars Class?

In deze éne dag gaan we de theoretische achtergrond van Access bespreken, het ontstaan, de werking, de clearing statement en de drukpunten. Daarna gaan we aan de slag met de Access Bars en leren de drukpunten door deze op elkaar te oefenen. Ieder ontvangt twee Bars sessies en geeft twee Bars sessies. Tussendoor is er veel ruimte voor vragen en persoonlijke aandacht. De groep bestaat uit maximaal 6 personen.


Wat zit er inbegrepen bij de Access Bars Class?

– Syllabus van Access Consciousness

– Access Bars kaart

– Koffie, thee, water

– Zoete en zoute versnaperingen

– Lunch

– Practitioner certificaat


Wat kun je na de Access Bars Class?

Na afronding van deze class ben je Bars Practitioner en mag je behandelingen geven aan je gezin, vrienden, familie en/of cliënten in jouw praktijk. Je kan ook deelnemen aan Swaps, dit zijn uitwisselingsmomenten tussen Bars Practitioners.


Op onderstaande data geef ik weer een Access Bars Class:

19 december 2020 (Amsterdam, Parlevinker 7 of Assendelft, Dorpsstraat 843 J)De kosten van een Access Bars class zijn €300,- (bij herhaling €150,-).


All of life comes to me with ease, joy and glory!